Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Profesionální řidiči bezpečně

Vonítka pro slušné účastníky silničního provozu 

V pondělí 25. 7. 2011 na Trutnovsku proběhla dopravně preventivní akce, která se konala v souvislosti s projektem Bezpečné chování řidičů nákladních vozidel. Řidiči se přímo v Trutnově nebo v jeho sousedních obcích mohli setkat s několika policejními hlídkami, které dohlížely na bezpečnost a plynulost silničního provozu.
Ženy a muži v uniformách řidiče po řádném zkontrolování dokladů předepsaných pro řízení motorového vozidla vyzvali k provedení fyzické kontroly technického stavu vozidla. Policisté navíc při uvedené akci pátrali po odcizených vozidlech, věcech pocházejících z trestné činnosti a dále pátrali po osobách, které procházejí registrem celostátně hledaných.
Samotná akce se konala od desáté hodiny dopolední a skončila krátce před osmnáctou hodinou. Během několika hodin dopravní hlídky zkontrolovaly na tři desítky řidičů vozidel hromadné přepravy osob a nákladních motorových vozidel. Všichni zkontrolovaní měli svá vozidla v pořádku a nebylo tedy třeba ukládat žádné pokuty.
Řidiči, kteří prošli kontrolou bez problémů, si z místa odváželi upomínkový předmět věnovaný Policií České republiky. Jednalo se vůni do automobilu a preventivní letáčky s radami pro řidiče.
nprap. Udo Ertner
26. 7. 2011
 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem