Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Proniknout dovnitř se jim nepovedlo

DĚČÍN - Vybrali si benzínku; Upozornil na sebe; Kosti promluvily 

Již třetí benzínka v krátké době
 
DĚČÍN - Benzínové čerpací stanice jsou v kurzu ! První říjnovou středu se v hledáčku smělé dvojice dvou místních obyvatel objevila čerpací stanice v Loubí na Děčínsku. Oba provinilci se před devíti dny snažili v časných ranních hodinách proniknout do přilehlého objektu, při čemž se jim podařilo poškodit skleněnou bezpečnostní výlohu. Dovnitř se jim ovšem proniknout nepovedlo, a tak odešli s nepořízenou. Škoda se vyšplhala ke dvaceti tisícům korun Za pár dní nato se oba výtečníci objevili v kanceláři strážců zákona, kteří jim oběma sdělili obvinění z přečinů krádeže a poškození cizí věci. Trestní stíhání obou mužů probíhá na svobodě.
 
Upozornil na sebe
 
KRÁSNÁ LÍPA - Krásnolipští policisté narazili v pondělí dopoledne na vykutáleného ptáčka. Ten se svým vozidlem VW Passat brázdil osmého října dopoledne ulice města, aniž by respektoval rozhodnutí městského úřadu, který mu za plný počet bodů na jeho řidičském kontě odňal právo řídit vůz. Navíc mu odebral i řidičský průkaz, a tak i on skončil na policejní služebně, kde mu bylo sděleno podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Muž na sebe přitom upozornil nebezpečnou jízdou přes železniční přejezd, který projel ve chvíli, kdy světelné označení oznamovalo povinnost zastavit...  
 
Kosti promluvily
 
VARNSDORF – Během odpolední procházky lesem byly nedaleko cesty nalezeny kosterní ostatky. Odvážná dvojice žen v úterý druhé října kosti posbírala, vzala domů a precizně vyčistila. Na druhý den je nálezkyně z Jiřetína pod Jedlovou vzala do školy, kde dívce bylo řečeno, že se může jednat o kosti lidské. To byl vhodný čas, aby se do případu vložila policie, která po odborném prozkoumání zjistila, že se jedná a kosti prasete a králíka. Případ bude odložen a nálezkyním zůstane pěkná vzpomínka.
 
 
Děčín, 11. října 2012
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
Tel.: 974 432 207, 724 156 293
 
Děčín, 11. října 2012
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
Tel.: 974 432 207, 724 156 293
E-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem