Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prošli se po kapotě auta

MOST - Rozbili sklo vchodových dveří, na policisty byli vulgární; Zloděj okradl seniorku, šla z nákupu. 

V domě rozbili sklo u dveří, u auta poškodili kapotu
Dva muži ve věku 23 a 22 let, oba z Mostu, si od policie převzali záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinů poškození cizí věci a výtržnictví. Dvojice Mostečanů měla na sídlišti Zahradní koncem června poškodit v ulici Lipová výplň ze skla u vchodových dveří panelového domu. Před tím než došli do domu, tak poničili na parkovišti zaparkovaný osobní automobil značky Kia, když se prošli po kapotě motoru. Policie na místě dvojici vypátrala v bytě. Muži jevili známky požití alkoholu, na policisty byli vulgární a sprostí, hlídce vyhrožovali. Toto jednání je vedeno jako přestupek proti občanskému soužití. Výtečníci odmítli dechovou zkoušku na alkohol. Svým jednáním zanechali škodu ve výši 14 000 korun.

 

Nechala v autě kabelku, přišla o ni
O svoji kabelku přišla o víkendu jedna mladá žena z Mostu. Byla se projít v parku u kostela a v osobním vozidle si ji ponechala. Když se po chvíli k autu vrátila, zjistila, že do vozidla někdo vnikl a příruční zavazadlo odcizil. Neznámý pachatel uvnitř kabelky našel peníze, osobní doklady, platební kartu a také mobilní telefon. Poškozená vyčíslila škodu na částku 4 000 korun a krádež oznámila mostecké policii.

 

Seniorku někdo okradl na cestě z nákupu
Policie v Mostě pátrá po zloději, který o víkendu okradl jednu seniorku z Mostu. Ta byla nakupovat v supermarketu. Ve svém nákupním vozíku měla tašku, ve které byla uložena finanční hotovost, doklady a další osobní věci, vše v hodnotě 9 000 korun. O tašku důchodkyni někdo připravil, aniž by žena krádež zaznamenala. Krádež se stala  v odpoledních hodinách v ulici Kabátnická. Případem se nyní  zabývá mostecká policie a kriminalisté.

 

Nechtělo se mu do vězení
Nástupu do výkonu trestu odnětí svobody se vyhýbal 24letý mladík ze Sokolovska. Policie ho minulý týden zadržela v jednom mosteckém bytě, kde se zdržoval. Okresní soud v Sokolově muže vyzval k nástupu výkonu trestu odnětí svobody. Mladík měl nastoupit začátkem července, výzvu neuposlechl a do vězení bez závažných důvodů nenastoupil. Policie ho zatkla na základě vydaného příkazu k dodání do výkonu trestu odnětí svobody a sdělila mu podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

 

Díky zásahu v rozvodové skříni měla proud, za ten ale neplatila
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže 43letou ženu z Mostu. Ta v místě svého bydliště měla po dobu několika měsíců loni a letos neoprávněně odebírat elektrickou energii za pomoci úpravy ve společné elektrické rozvodové skříni. Poškozené energetické společnosti měla obviněná Mostečanka způsobit hmotnou škodu ve výši 11 900 korun. Obviněné za toto jednání hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

 

Tři řidiči měli pozitivní testy na drogy
Hlídky mostecké policie včera přistihly tři motoristy pod vlivem návykových látek. Silniční kontroly prováděli policisté v ulici Jana Palacha, Jana Kubelíka a Hutnická. Všichni tři kontrolovaní řidiči ve věku 33, 23 a 19 let měli pozitivní testy na drogy, dva na canabis a nejstarší z trojice na metamfetamin, amfetamin a canabis. Policie všem třem řidičům sdělila podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykových látek.

 

nprap.  Ludmila Světláková
Most 18. srpna 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem