Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Prověřujeme loupežné přepadení v trutnovské herně ve Spojenecké ulici

TRUTNOVSKO - Pachatel si odnesl necelých 40 tisíc! 

V neděli 21. února 2016 policisté v Trutnově zahájili úkony v trestním řízení ve věci loupežného přepadení, ke kterému mělo dojít večer 
(21. 2. 2016) krátce před 23. hodinou ve Spojenecké ulici v  jedné trutnovské herně.

Z výpovědi jednadvacetileté obsluhy vyplynulo, že před 23. hodinou do herny vešel maskovaný muž, který přistoupil k okénku do uzamčené kanceláře, ve které seděla. Poté pod pohrůžkou násilí nožem, který držel v ruce, žádal finanční hotovost. Přitom jí okénkem prostrčil bílo-oranžovou igelitovou tašku s nápisem COOP, do které žena z obavy o svůj život vložila peníze. Lupič si odnesl necelých 40 tisíc korun.

K popisu muže uvedla, že byl 175 cm vysoký, střední postavy, ve věku 40 let s hlubokým hlasem, oblečen do zimní černé bundy na zip, pod kterou měl tmavou mikinu se stojáčkem, který měl vytažený přes ústa a část nosu, na hlavě kapuci, na rukou černé pletené rukavice, mluvil plynule česky bez přízvuku.

Policie České republiky v Trutnově žádá případné svědky, aby se přihlásili na Obvodní oddělení policie v Trutnově, nebo mohou zavolat na bezplatnou linku 158.

Jejich svědectví může být důležité pro objasnění tohoto protiprávního jednání či dopadení pachatele.
Děkujeme.  

nprap. Pižlová Šárka, DiS.
22. 2. 2016, 14:30

vytisknout  e-mailem