Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE: Prověřujeme možné spáchání násilného trestného činu

JIČÍNSKO – Podezřelý skončil v policejní cele. 

AKTUALIZACE: Ze zvlášť závažného zločinu vražda kriminalisté obvinili zadrženého 23letého muže. Kladou mu za vinu, že fyzicky napadl svou partnerku, které zasadil několik desítek úderů kovovým nástrojem. Žena na následky zranění přes veškerou snahu záchranářů na místě zemřela.
Obviněnému muži, na něhož byla dnešního dne soudcem uvalena vazba, hrozí trest odnětí svobody na 10 až 18 let.

por. Iva Kormošová, 8.4.2023, 12.30
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Krajští kriminalisté společně s jičínskými kolegy aktuálně prověřují možné spáchání násilného trestného činu, v tuto chvíli kvalifikovaného jako těžké ublížení na zdraví s následkem smrti poškozené 27leté ženy, ke kterému mělo dojít včera ve večerních hodinách v jedné z obcí na Jičínsku.
V souvislosti s tímto násilným trestným činem jsme zadrželi podezřelého 23letého partnera poškozené, nařídili soudní pitvu a nyní probíhají úkony trestního řízení. S ohledem na skutečnost, že je prověřování v samotném prvopočátku, nelze k němu zatím poskytnout bližší informace.

por. Ing. Eliška Pospíšilová
6.4.2023, 11:00

vytisknout  e-mailem