Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

První „Úklid“ v roce 2012

KARLOVY VARY – Karlovarští policisté začali  

Policisté z Bochova a Žlutic jsou jedni z prvních, kteří v roce 2012 provedli bezpečnostní akci s názvem „Úklid“. Tato akce byla speciálně zaměřena na chatové osady Jablonná, Valeč a na kontrolu řidičů v obcích Luka a Albeřice společně s kontrolami zámku Valeč a Chyše. Při akci, která se konala, dne 07. ledna 2012 v době od 22:00 do 02:00 hodin se policisté dále zaměřili na pátrání po osobách, vozidlech a věcech.
 
Během akce policisté kontrolovali, zda chaty po zazimování nenavštívila nezvaná návštěva. Všechny chaty byly opravdu řádně zabezpečeny, za což patří jejich majitelům pochvala. Policisté nezaznamenali pohyb ani výskyt žádných podezřelých osob.
 
Podobné akce budou pokračovat i v budoucnu. Policie České republiky tímto žádá všechny občany, kteří by po příjezdu na jejich chatu či chalupu zjistili násilné vniknutí cizí osobou, nechť ihned kontaktují bezplatnou telefonní linku 158.
 
Z důvodu zajištění stop omezte do příjezdu policejní hlídky vstup do objektu a v žádném případě místo neuklízejte. Pokud by se v okolí Vaší nemovitosti pohybovala cizí osoba, zapamatujte si její popis či registrační značku vozidla, se kterým odjíždí.
 
por. Ing. Pavel Valenta
08.01.2012
Odkazy do noveho okna

Kontroly

Kontroly 

Detailní náhled

Kontroly

Kontroly 

Detailní náhled

Kontroly

Kontroly 

Detailní náhled

Kontroly

Kontroly 

Detailní náhled

Kontroly

Kontroly 

Detailní náhled

Kontroly

Kontroly 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem