Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Půjčila si podvodem

LOUNY - Hrozí jí trest odnětí svobody až na dva roky. 

Žena (roč. 76) z Chomutovska využila nepozornosti své kolegyně ze zaměstnání u stejné společnosti na Lounsku a odcizila jí doklady s osobními údaji. Bez souhlasu a jejího vědomí si pak na tyto doklady neoprávněně opatřila půjčku u jedné finanční společnosti ve výši 8000 korun. Na základě těchto údajů jí poškozená společnost půjčku schválila a peníze zaslala ženě na její bankovní účet. Úhradu částky však již dlužnice neprovedla. Za peníze získané podvodem si zaplatila nájem. Tímto svým úmyslným jednáním způsobila bankovní společnosti výše uvedenou škodu. Nyní je proti dotyčné vedeno trestní stíhání pro přečin podvodu, kdy jí hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Úmyslně poškodil vozidlo

V minulých dnech neznámý pachatel úmyslně poškodil lak zaparkovaného osobního vozidla. Na automobilu způsobil viditelné vrypy nejen na obou blatnících, ale také poškodil nezjištěným předmětem kapotu a všechny čtyři postranní dveře. Majitelce způsobil škodu ve výši 40 000 Kč a policie již ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Skutek se udál před jedním rodinným domem v Hřivicích.

Střet auta s chodcem

Ve čtvrtek, krátce po 15. hodině, vyjížděli dopravní policisté k nehodě osobního automobilu s chodcem. Srážka se odehrála na přechodu pro chodce u prodejny Lidl v Žatci. Žena (73 roč.) přecházela po přechodu, když ji u kruhového objezdu srazil řidič osobního vozidla zn. Fiat Marea. Chodkyně naštěstí neutrpěla vážná zranění. Nehoda je nadále v šetření dopravní policie.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 30. září 2016

vytisknout  e-mailem