Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Půjčuje si, neplatí

CHOMUTOV - Pro cigarety do garáže, Krádež to nebyla..... 

Půjčuje si, neplatí
Z úvěrového podvodu je podezřelá 62letá žena z Kadaně. Od února letošního roku uzavřela v prodejnách v Klášterci nad Ohří, Kadani a Chomutově úvěry na různé zboží. Televizor, notebook a mobilní telefon však řádně nesplácí a je nekontaktní. Úvěrovým společnostem dluží téměř 34 tisíc korun. Za uvedený trestný čin hrozí podezřelé trest odnětí svobody až na dva roky. Jednání ženy vyšetřují kriminalisté v Kadani.
 
Pro cigarety do garáže
Neznámý zloděj vnikl do garáže u rodinného domu v obci Černý Potok. Objekt slouží jako sklad prodejny a pachatel odtud odnesl cigarety různých značek. Majitel vyčíslil celkovou škodu ve výši 203 tisíc korun. Policisté z Vejprt zahájili vyšetřování trestných činů krádeže a poškození cizí věci.
 
Krádež to nebyla
Na začátku června se obrátil na chomutovské policejní oddělení muž z Jirkova a oznámil krádež. Při výpovědi uvedl, že mu kdosi při návštěvě restaurace v centru okresního města vytáhl v nestřeženém okamžiku ze zadní kapsy u kalhot mobilní telefon. Škodu vyčíslil na 6 tisíc korun. V minulém týdnu vyšetřování krádeže policisté odložili. Bylo totiž zjištěno, že poškozený přístroj nalezl doma, kdy mu zapadl do čalounění na gauči.
 
2.srpna 2013  
nprap. Marie Pivková
piscv@mvcr.cz
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
   
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
    
 
   
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

vytisknout  e-mailem