Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řádil v baru

DĚČÍN - Dělal nepořádek a kradl; Platit se prostě musí 

Podezření z trestného činu výtržnictví si včera na obvodním oddělení v Děčíně vyslechl osmadvacetiletý výtečník. Ten totiž nedávno v jednom místním baru způsobil nemalý poprask. Začal tím, že napadl mladíka, kterého udeřil pěstí do obličeje. Pak svůj hněv obrátil proti jeho přítelkyni, kterou strčil tak, že upadla a udeřila se do hlavy. To mu stále bylo málo, tak popadl proutěnou židli, kterou hodil směrem k baru, kde právě seděl jeden z hostů. Toho zasáhl. Nakonec atakoval svou přítelkyni a jejího bratra. Pak už na místo dorazili policisté. Shodou šťastných náhod způsobil všem jen lehká zranění, která si u nikoho z napadených nevyžádala lékařské ošetření. Co se týče poškození zařízení, čítá škoda zhruba tisíc korun. Teď mu za jeho excesy hrozí odnětí svobody v délce trvání až dvou let.
 
 
Dělal nepořádek a kradl
 
Případ nedávného vniknutí do domu ve Starých Křečanech se podařilo vyřešit policistům z místního obvodního oddělení. Dopadli dvaatřicetiletého muže, který v bytě poškozené natropil řádnou neplechu. Než konečně odcizil v obývacím pokoji televizor s videorekordérem, stačil v ostatních místnostech rozházet zařízení. Včera si ze služebny odnesl podezření z krádeže vloupáním a porušování domovní svobody, které si vyslechl ve zkráceném přípravném řízení. Za to může skončit v nápravném zařízení až na dobu tří let.
 
 
Platit se prostě musí
 
Více než patnáct tisíci korun dluží na svou dceru pětatřicetiletý muž z Děčína. Dluh se nastřádal za zhruba dva a půl roku, po které svou povinnost zanedbával. Dohru měl případ takovou, že si otec včera z úst kriminalistů vyslechl obvinění ze zanedbání povinné výživy. Za to mu může soudce udělit trest až dvouletého odnětí svobody.
 
 
 
 
 
 
20. června 2012
por. Bc. Vojtěch Haňka
Tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem