Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Realizované bezpečnostní opatření k zajištění fotbalového utkání

PLZEŇ - Policisté v rámci bezpečnostního opatření konaného v souvislosti s fotbalovým utkáním evropské ligy udrželi veřejný pořádek, bezpečnost v silničním provozu a zajistili bezpečnost osob a jejich majetku.  

     Dne 10. prosince 2015 od 19:00 hodin se v Doosan Aréně, v Plzni uskutečnil fotbalový zápas mezi týmy FC Viktoria Plzeň a Villarreal CF. Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje připravilo v souvislosti s tímto fotbalovým utkáním bezpečnostní opatření, které směřovalo k zajištění veřejného pořádku, bezpečnosti osob a jejich majetku. Policisté také dohlíželi na bezpečnost a plynulost v silničním provozu. Během bezpečnostního opatření nedošlo k žádnému protiprávnímu jednání v souvislosti s fotbalovým utkáním.
     Jak již bylo uvedeno, do bezpečnostního opatření bylo nasazeno několik desítek policistů pořádkové i dopravní policie včetně pořádkové jednotky, členů antikonfliktního týmu, cizinecké policie nebo oddělení služební kynologie. Bezpečnostního opatření se zúčastnili také kriminalisté v civilním oblečení. Součástí opatření byla i technika a mobilní monitorovací centrum. Policisté byli v případě jakéhokoliv narušení veřejného pořádku připraveni okamžitě a efektivně zasáhnout.

nprap. Ing. Jan Koželuh
11. prosince 2015

vytisknout  e-mailem