Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Recidivista kradl v neobydleném domě

TEPLICKO - Zloděje zajímala elektroinstalace a baterie; Řídil opilý; Hledáme svědky nehod. 

Recidivista kradl v neobydleném domě

     Z přečinů a krádeže se bude zodpovídat 41letý recidivista, který je podezřelý, že se koncem loňského roku v Bílině vloupal do neobydleného panelového domu v rekonstrukci, odkud z obvodových zdí a pojistkových skříní odcizil elektroinstalaci. Následně po násilném překonání dveří vnikl do více jak dvou desítek bytů, odkud ukradl vodovodní baterie.  Celková škoda byla předběžně vyčíslena na padesát tisíc korun, muži, který už si na služebně převzal sdělení podezření, hrozí v případě uznání viny až tříleté vězení.

Řídil opilý

     Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 30letý muž, kterého v sobotu večer zastavila hlídka krupských policistů. Muž vykazoval známky požití alkoholu, což potvrdila i dechová zkouška, při které mu policisté naměřili přes 2,3 promile alkoholu. Muž skončil na policejní služebně a ve lhůtě 48 hodin bude eskortován k soudci, který ho může poslat až na rok za mříže.

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o pomoc při objasnění okolností dopravní nehody, ke které došlo 21. prosince 2021 v době od 2021 v době od 11:00 do 11:35 hodin v Krupce, ul. Karla

Čapka naproti č. p. 261. Neznámý řidič měl poškodit levé zadní světlo u vozidla Peugeot zaparkovaného v kolmém stání a z místa odjet, aniž by splnil zákonem danou povinnost při účasti na dopravní nehodě.

     K další nehodě došlo v době od 16:00 hodin dne 30. prosince 2021 do 14:30 hodin dne 3. ledna 2022 v Teplicích - Trnovanech, ul. Krušnohorská, na úrovni č. p. 1569/9, kde měl neznámý řidič poškodit levý přední roh u vozidla Škoda Superb, také v tomto případě po účastníkovi nehody pátráme.

     Od nehody měl ujet i řidič, který podle oznamovatele v době od 14:30 hodin dne 2. ledna do 11:15 hodin dne 3. ledna 2022 v Dubí, ul. Karla Čapka pod čp. 22 poškodil pravou zadní část u zaparkovaného vozu Škoda Octavia.

     Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout relevantní poznatky vedoucí k objasnění příčin a okolností nehod, případně mají k dispozici kamerové záznamy pořízené v době nehod, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

17. ledna 2022, mjr. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem