Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Rekordman zboží ukrýval do tašky

MOSTECKO - Během pěti měsíců v 77 případech kradl potraviny; Havarované auto na křižovatce opustila. 

Nakupování zřejmě miluje 36letý muž z Mostu. Na nákupy vyrážel někdy denně, jindy si pár dnů dal pauzu. Na rozdíl od jiných zákazníků však část jeho nákupů měla končit ještě v prodejně v jeho tašce. V ní měl Mostečan během pěti měsíců v 77 případech ukrýt různé uzeniny, masa, kuřátka, krmení pro psy, zákusky, koření, čaje, ryby, rohlíky i různou zeleninu. U kasy pak platil za jiné věci. Krást chodil většinou v podvečerních hodinách a to do stejného supermarketu v Mostě. Odcizením zboží způsobil obchodu celkovou škodu ve výš 11 tisíc korun. Jeho totožnost odhalili kriminalisté. Vyšetřovatel podnikavce z Mostu obvinil z přečinu krádeže a stíhá ho na svobodě.

Bývalou partnerku napadl a ukradl jí dvě stovky
Ze zločinu loupeže čelí obvinění 38letý muž z Litvínova. Ten měl v obci na Litvínovsku koncem září v dopoledních hodinách před jedním objektem na veřejném místě přistoupit ke své bývalé partnerce, po které měl požadovat peníze. Ta mu odmítla peníze dát. Na to měl obviněný reagovat tak, že ženu povalil na zem, zalehl ji a opakovaně ji měl udeřit dlaní do obličeje. Následně měl ženě poté, co se jí podařilo vstát, z kapsy oděvu odcizit bankovku v hodnotě 200 korun. K zranění ženy nedošlo. Obviněný si usnesení o zahájení trestního stíhání převzal  ve věznici, kde je ve výkonu trestu odnětí svobody pro jiný delikt.

Řidička nabourala do kruháku, před jízdou pila
Policie v Mostě šetří okolnosti dopravní nehody, která se stala o víkendu ve večerních hodinách na silnici I/27 u Mostu. Tam jela řidička se svým vozidlem a na kruhovém  objezdu měla narazit do středové části, kterou tím poškodila. Havarované auto ponechala na místě nehody bez označení výstražným trojúhelníkem a odešla do obce Vtelno, kde byla policií přistižena. Tímto způsobila neprůjezdnost křižovatky. Policisté u ženy provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Dále hlídka zjistila, že řidička má vyslovený zákaz řízení motorových vozidel. Ke zranění osob nedošlo. Hmotnou škodu policie odhadla na částku 20 tisíc korun. Mladá Mostečanka je podezřelá ze spáchání přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

nprap. Ludmila Světláková
Most 9. listopadu 2020

vytisknout  e-mailem