Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Restaurace "U Chuďase" ještě více zchudla

LIBEREC - Vykradl ji neznámý zloděj. 

Žibřidičtí jistě nemají radost z toho, co se událo v noci z neděle na pondělí v jejich obci. Jejich restauraci "U Chuďase" navštívil po zavírací době zloděj. Ten nebyl v žádném případě nijak skromný a bral, co mu přišlo pod ruku. Odnesl si bezmála dvě desítky litrových lahví tvrdého alkoholu, vzal rovněž výčepní zařízení s chlazením. V restauraci rovněž chybí sedm padesátilitrových sudů a také cigarety různých značek. Svou pozornost zaměřil také na pokladnu, ze které si odnesl drobné za dva a půl tisíce.

Zloděj nejenom že kradl, ale také ničil. Poškozené jeho rukou jsou automaty na cigarety a šipky, poničil ale i "fotbálek" a jukebox. Proč ještě poničil toto zařízení musí objasnit sám pachatel, který je v tuto chvíli neznámý a policisté po něm intenzívně pátrají. Svou noční návštěvou "ochudil" zloděj restauraci "U Chuďase"  o bezmála čtyřicet pět tisíc korun. To je škoda, kterou zloděj napáchal.

V případě, že se českodubským policistům, kteří případ šetří,  podaří zjistit pachatele, hrozí mu obvinění z krádeže vloupáním a před soudem až dvouletý trest odnětí svobody.


mjr. Bc. Vlasta Suchánková
mluvčí KŘP Libereckého kraje
9. 4. 2013




 

vytisknout  e-mailem