Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řidič autobusu se dostal do potyčky se dvěma cestujícími

PLZEŇ – Policisté z obvodního oddělení Plzeň-střed prosí veřejnost o pomoc. Hledají mimo jiné svědky fyzického napadení, ke kterému došlo 10. května 2023 krátce před sedmou hodinou večer. 

Policisté z obvodního oddělení Plzeň-střed se zabývají případem fyzického napadení, ke kterému došlo 10. května 2023 kolem sedmé hodiny večer na autobusovém nádraží v Plzni v Šumavské ulici. Řidič linkového autobusu se dostal do potyčky se dvěma muži, které upozornil, aby po sobě uklidili nepořádek v autobusu, který způsobili během cesty z Karlových Varů do Plzně. Následně mezi nimi došlo ke slovní rozepři a poté k fyzickému napadení, které skončilo zraněním řidiče.  

Policisté se případem zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých jsou zachyceny osoby důležité pro trestní řízení.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany a případné svědky události, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

por. Michaela Raindlová
25. května 2023

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem