Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Řidič Citroenu střet se stromem nepřežil

LIBERECKO - V pondělí krátce po půl jedenácté dopoledne se v Krásné Studánce stala dopravní nehoda, při níž vyhasl jeden lidský život. 

Tragicky skončila pondělní dopravní nehoda, ke které došlo krátce po půl jedenácté dopoledne v Krásné Studánce na ulici Hejnická. Teprve 39letý řidič Citroenu Picasso jel ve směru od Mníšku do Liberce a asi 200 metrů za restaurací "U Medvěda" vjel na přímém úseku z dosud nezjištěných příčin vlevo mimo vozovku. Zde čelně narazil do vzrostlého stromu. Řidič utrpěl při nehodě těžké zranění, se kterým jej převezlo z místa nehody vozidlo rychlé záchranné služby do Krajské nemocnice Liberec. Tam však na následky zranění v odpoledních hodinách zemřel. U řidiče nechali policisté provést lékařské vyšetření s kontrolním odběrem krve ke zjištění, zda řidič nebyl pod vlivem alkoholu. Policisté nabourané vozidlo zajistili ke znaleckému zkoumání a nechali z místa odtáhnout odtahovou službou. Na vozidle vznikla škoda za 200 tisíc korun. 

Dopravní policisté budou nyní zjišťovat, za jakých okolností k nehodě došlo. Zda za její příčinou stál alkohol za volantem nebo mikrospánek, či úplně jiná okolnost.

 

por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
tisková mluvčí ÚO Liberec
tel. 974 466 207, 725/900210
18. března 2014

Odkazy do noveho okna

Smrtelná nehoda v Krásné Studánce 1

Smrtelná nehoda v Krásné Studánce 1 

Detailní náhled

Smrtelná nehoda v Krásné Studánce 2

Smrtelná nehoda v Krásné Studánce 2 

Detailní náhled

Smrtelná nehoda v Krásné Studánce

Smrtelná nehoda v Krásné Studánce 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem