Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Řidič narazil do stromu

Prachatice – Šumavské Hoštice – Nezvládl jízdu na kluzké vozovce, on i spolujedoucí skončili v nemocnici. (Hlasová schránka 974 236 116)  

Dopravní policisté vyjížděli včera po půl deváté večer k dopravní nehodě, ke které došlo na silnici II. třídy číslo 145, ve směru jízdy Šumavské Hoštice - Vimperk. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý řidič osobního vozidla VW Golf, který nepřizpůsobil rychlost jízdy povaze a stavu zasněžené komunikace, na které dostal s vozidlem smyk, vyjel vlevo mimo vozovku, kde narazil do stromu a následně se s vozidlem převrátil na střechu. Při dopravní nehodě došlo k přesně nezjištěným zraněním řidiče a jeho spolujedoucího, kteří byli převezeni do nemocnice. Alkohol u řidiče negativní, hmotná škoda na vozidle je odhadem 20 000 korun.

Kluzké vozovky na Prachaticku potrápily řidiče také dnes ráno. Řidička nezvládla řízení osobního vozidla v katastru obce Dub, kde dostala s vozidlem smyk, vyjela mimo vozovku a skončila převrácená na střeše v poli. Byla převezena na ošetření do nemocnice. Řízení na kluzké vozovce nezvládl také řidič vozidla Škoda Yetty, který v Prachaticích, Na Vyhlídce, dostal s vozidlem smyk a narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Felicia. Alkohol u řidičů negativní. Hmotná škoda na vozidlech je přes 100 000 korun.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

13. ledna 2017

 

Odkazy do noveho okna

DN Šumavské Hoštice

DN Šumavské Hoštice 

Detailní náhled

DN Šumavské Hoštice

DN Šumavské Hoštice 

Detailní náhled

DN Šumavské Hoštice

DN Šumavské Hoštice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem