Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

U Svijan nepřežil řidič náraz do stromu

LIBERECKO - Dnes krátce po osmé hodině večer se stala vážná dopravní nehoda u obce Svijany. Řidič Seatu naboural do stromu, kdy na místě vážným zraněním podlehl. 

Další lidský život vyhasl dnes  krátce po sedmé  hodině večer u obce Svijany. Havaroval zde 35letý řidič osobního vozidla Seat Cordoba. Řidič cizí státní příslušnosti jel ve směru od Loukova na Svijany, kde ze zatím nezjištěných příčin nezvládl řízení, s vozidlem dostal smyk a narazil levým bokem vozidla do stromu. Při nehodě utrpěl řidič velmi vážná zranění, kterým na místě nehody podlehl. Ve vozidle s ním cestoval ještě spolujezdec na předním sedadle, který utrpěl lehká zranění. Z místa nehody jej převezlo na ošetření do turnovské nemocnice vozidlo Zdravotnické záchranné služby. 

Komunikace je v daném místě z důvodu šetření nehody uzavřena. Ve věci bude nařízena soudní pitva, jejíž součástí bude i toxikologické vyšetření, které by mělo ukázat, zda řidič nebyl v době nehody pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek.. Příčina a okolnosti dopravní nehody budou předmětem dalšího šetření. Případem se budou dále zabývat semilští kriminalisté. 
 

14.4.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem