Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řidič od nehody ujel

NÝŘANY - Policisté žádají o pomoc širokou veřejnost. 

Policie České republiky hledá svědky dopravní nehody, která se stala v Nýřanech v Revoluční ulici v 15 hodin odpoledne 25. dubna 2020 na místní komunikaci, na křižovatce ulic Revoluční a výjezdu z parkoviště u OD Penny.

Na uvedeném místě dosud neznámý řidič s neznámým vozidlem tovární značky Opel zlaté barvy jel ve směru jízdy po místní pozemní komunikaci z parkoviště od obchodního domu Penny v Nýřanech, kdy při vjíždění na hlavní pozemní komunikaci ulice Plzeňská nedal přednost motocyklu BMW, který jel po hlavní pozemní komunikaci a to ve směru od obceTlučná směrem na obec Blatnice. Došlo ke střetu přední částí vozidla a pravého boku motocyklu BMW. Po střetu motorista spadl na vozovku. Řidič vozu zastavil, sebral ze země svoji registrační značku, která nárazem spadla na vozovku a odjel směrem na obec Blatnice. Hmotná škoda na motocyklu je vyčíslena na deset tisíc korun, ke zranění motorkáře naštěstí nedošlo.
Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k této dopravní nehodě, které by napomohly k jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Plzeň-venkov – dopravní inspektorát, tel.: 974 326 111. Informace mohou také podat na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
29. dubna 2020

vytisknout  e-mailem