Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Řidič odjel z místa dopravní nehody

KLADENSKO - Policisté pátrají po řidič, který srazi chodkyni v Kladně. 

Policisté z Dopravního inspektorátu Kladno pátrají v současné době po řidiči, který při vyjíždění z parkoviště srazil chodkyni a z místa dopravní nehody odjel.
 
Včerejšího dne v čtvrtek 9. října 2014 několik minut před dvacátou hodinou se stala dopravní nehoda na místní komunikaci v Kladně v ulici Vitry. Dosud nezjištěný řidič osobního vozidla při vycouvávání z vjezdu parkoviště ve směru ulice Pražská se pravděpodobně plně nevěnoval řízení a zádní částí svého vozidla narazil do chodkyně, která právě v tuto dobu přecházela z chodníku přes vjezd na chodník podél parkoviště, a to ve směru od ulice Pařížská. Po střetu s chodkyní neznámý řidič nezjištěného vozidla nesplnil svoji povinnost a na místě dopravní nehody po střetu s chodkyní nezastavil a dojel Pařížskou ulici.
 
Po nárazu spadla poraněná chodkyně na silnici vedle vjezdu na parkoviště, kde byla následně nalezena dopravní hlídkou. Na místo dopravní nehody byla přivolána Rychlá záchranná služba. Zraněná šedesáti dvouletá žena byla s těžkým zraněním hospitalizována v kladenské nemocnici. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění žádných jiných osob. U poraněné chodkyně byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem.
 
Policie žádá svědky této dopravní nehody, kteří se v době před dvacátou hodinou včerejšího dne pohybovali poblíž parkoviště v ulici Vitry, Pražská a Pařížská a zaznamenali střet chodkyně s vozidlem, aby poskytli informace k podezřelému řidiči a vozidlu na linku 158.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
10. října 2014

vytisknout  e-mailem