Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řidič při odbočování ohrozil druhého řidiče

DOMAŽLICE - Vytlačil ho za pravou krajnici, kde došlo k poškození vozu. Viník však z místa dopravní nehody ujel, aniž by zastavil. Hledáme svědky. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody. K dopravní nehodě došlo dne 19. prosince 2018 v 19:07 hodin v Domažlicích v ulici U Nemocnice před světelnou křižovatkou ulici U Nemocnice, 28. října a Kozinova. Neznámý řidič nezjištěného vozidla jedoucí v odbočovacím pruhu odbočoval doleva do ulice Kozinova. Při odbočování přejel do průběžného jízdního pruhu vedoucího do ulice 28. října, kde v tu chvíli jel řidič s osobním vozidlem tovární značky Citroen. Tím ho ohrozil a vytlačil za pravou krajnici, kde pravým předním kolem narazil do betonového obrubníku. Došlo k poškození disku a protržení pneumatiky. Ke střetu vozidel nedošlo. Neznámý řidič po této události z místa odjel do ulice Kozinova, aniž by zastavil.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
3. ledna 2019

vytisknout  e-mailem