Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Řidič se svým vozidlem poškodil zastřešení benzinové čerpací stanice v Příbrami II

PŘÍBRAMSKO - Okolnosti nehody jsou dosud nejasné, proto se policisté obracejí na případné svědky, kteří by jim mohli poskytnout jakékoliv informace. 

Policisté z dopravního inspektorátu v Příbrami  řeší ne příliš obvyklou dopravní nehodu, ke které došlo minulý týden ve čtvrtek - 23. května v 9:30 hodin v prostoru benzinové čerpací stanice. Jedná se o benzinku v ulici Žižkova, v Příbrami II. Řidič se svým vozidlem nerespektoval dopravní značku ,,Zákaz vjezdu vozidel, jejichž výška přesahuje 3,9 m“ a vjel za toto dopravní značení. Svým vozidlem tak zavadil o zastřešení a došlo k jeho poškození. Obsluha si všimla rozbitého zakrytí benziny a celou věc nyní řeší policie.

Řidič nezastavil a z místa dopravní nehody ujel. Okolnosti nehody jsou dosud nejasné. Policisté se  tak obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Žádají svědky události, aby jim poskytli informace, které by jim pomohly nehodu objasnit. Všechna svědectví přijmou na telefonních číslech: 974 879 257, 974 879 251, anebo je možno využít linku tísňového volání 158. Za pomoc a spolupráci děkujeme.

nprap. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
29. května 2018
 

vytisknout  e-mailem