Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Řidič srazil dívku na chodníku

VSETÍNSKO: Dívenka v nemocnici zemřela.  

Včera odpoledne se stala v místní části Rožnova p. R. tragická dopravní nehoda, při které zemřela 13letá dívka. Tu srazil řidič vozidla zn. BMW, když šla po chodníku. Žádáme případné svědky, aby kontaktovali Policii ČR.
 
Nehoda se stala v 17,10 hod. v místní části Rožnova p. R. Hážovice. Dvacetiletý řidič z Prostřední Bečvy jel s vozidlem zn. BMW ve směru k obci Vigantice. Při projíždění levotočivé zatáčky se dostal vpravo mimo silnici, kde narazil nejprve do stromu a následně do betonového sloupu elektrického vedení, který přerazil. Vozidlo bylo nárazem odmrštěno zpět na komunikaci a pak do protisměru, kde se dostalo až na chodník, kde se právě nacházela 13letá dívka. Řidič ji srazil a pak ještě narazil do stromu. Dívenka utrpěla velmi vážná zranění, se kterými byla letecky transportována do nemocnice v Brně, kde bohužel po několika hodinách zemřela.
 
Dopravní nehodu zadokumentovali policisté ze skupiny dopravních nehod, dále ji budou vyšetřovat kriminalisté, kteří ji převzali. K řádnému objasnění příčiny dopravní nehody bude přizván znalec z oboru dopravy a rovněž soudní lékař. Kriminalistům by při vyšetřování dopravní nehody pomohlo svědectví lidí, kteří nehodu viděli. Žádáme tedy možné svědky, aby kontaktovali linku 158. Děkujeme.
 
Řidič ani jeho dvaadvacetiletý spolujezdec z Rožnova p. R. nebyli při nehodě nijak zraněni. Alkohol ani jinou návykovou látku jsme u řidiče nezjistili. Dvacetiletý řidič je podezřelý z tr. činu usmrcení z nedbalosti.
 
 
12. března 2014, por. Mgr. Lenka Javorková
 
Odkazy do noveho okna

DSC_2305

DSC_2305 

Detailní náhled

DSC_2360

DSC_2360 

Detailní náhled

DSC_2386

DSC_2386 

Detailní náhled

DSC_2416

DSC_2416 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem