Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Řidič vyvázl z nehody s lehkým zraněním

Mladíci skákali po střeše vozu, internetová objednávka se nevyplatila...Přerovsko  

Fyzické napadení
 
Podezřelý 38letý muž včera okolo půl osmé večer fyzicky napadl 57letého muže. K útoku došlo na prvním nástupišti železniční stanice Přerov. Staršího muže bil pěstmi do oblasti břicha a obličeje a svého jednání nezanechal ani po příchodu policejní hlídky, která ho vyzvala k ukončení tohoto protiprávního jednání. K jeho usměrnění byly použity donucovací prostředky a vzhledem k jeho opilosti byl převezen a umístěn k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice v Olomouci. Napadený byl hospitalizován v nemocnici na pozorování. Agresivní muž je podezřelý z trestného činu výtržnictví.
 
Kladivo zaplatil, ale nedostal nic
 
Na konci loňského roku si 32letý muž prostřednictvím internetové aukce objednal kladivo značky DEWALT. Na účet neznámého pachatele zaslal finanční hotovost 5 600 Kč jako zálohu za zboží. Do dnešního dne nemá nářadí ani finanční prostředky.
 
Mladíci se bavili ničením vozidla
 
Včera v jednu hodinu po půlnoci dva mladíci ve věku 17 a 19 let v Kojetíně na ulici Nová poškodili pošlapáním osobní motorové vozidlo Opel, které stálo před domem. Došlo k promáčknutí přední kapoty a na dvou místech k promáčknutí střechy auta. Majiteli způsobili škodu ve výši 9 500 Kč. Zletilý pachatel je podezřelý z trestného činu, mladistvý z provinění poškozování cizí věci. Trestní zákon ukládá za tento trestný čin trest odnětí svobody až na jeden rok, zákaz činnosti nebo peněžitý trest. 
 
Dopravní nehoda s lehkým zraněním
 
Včera v 06.50 hod. došlo k dopravní nehodě mezi obcemi Odry a Potštát. Řidič (1969) jel s vozem Š Octavia od Oder na Potštát a při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost stavu vozovky, na které ležel mokrý rozbředlý sníh. Dostal smyk, vyjel vlevo do silničního příkopu, kde havaroval. Utrpěl lehké zranění a byl jednorázově ošetřen v nemocnici Hranice. Dechová zkouška byla negativní. Vznikla hmotná škoda na vozidle ve výši asi 80 000 Kč. Byla mu uložena bloková pokuta ve výši 2000 Kč. 

vytisknout  e-mailem