Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řidiče oslnil paprsek světla

ÚSTÍ NAD LABEM - Mladík svítil světlem na řidiče. 

Včera krátce po páté hodině odpoledne nahlásil sedmapadesátiletý řidič osobního vozu, že byl oslněn laserovým paprskem zelené barvy při výjezdu z parkoviště u obchodního centra v ulici Okružní. Policejní operační důstojník vyslal policisty Hlídkové služby okamžitě na uvedené místo, aby provedli šetření. Zde si při propátrávání okolí policisté, v domě v ulici Klíšská, všimli na chodbě domu mladíka, který svítil v chodbě zeleným laserovým paprskem. Mladíka policisté vyzvali k prokázání jeho totožnosti a ať položí na zem předmět, který má v ruce. Výzev mladík uposlechl a policisté přesně určili, že se jednalo o zdroj světla, k čemuž se následně i klučina přiznal.
 
Štěstí bylo, že řidič ve chvíli, kdy ho světlo překvapilo, jel pouze deseti kilometrovou rychlostí.
 
Krádež cigaret ze stánku
Dnes v noci došlo v ulici 17. listopadu ke krádeži ve zde umístěném novinovém stánku. Zatím neznámý pachatel rozbil kamenem čelní prostřední okno stánku. Tímto způsobem se zloděj dostal do prostoru uvnitř a odcizil cigarety různých značek v hodnotě 13 tisíc korun, poté stejným otvorem vylezl ze stánku ven a utekl ve směru k obchodnímu centru.
 
Celková škoda byla vyčíslena na 20 tisíc korun, jelikož oprava okna bude stát 7 tisíc korun.
 
Zloděj auto naboural majiteli plot
V pondělí, v době kolem 19 hodiny, v obci Stadice, vnikl podezřelý dvaadvacetiletý muž do osobního vozu Škoda Octavia. Majitel vozu celou akci viděl z okna svého domu. Zloděj na sebe totiž upozornil tím, že kradený vůz  naboural do oplocení pozemku majitele vozu. Ten poškozeného zadržel a přivolaná hlídka Policie si mladíka odvezla na nejbližší obvodní oddělení k podání vysvětlení.
 
 
Ústí nad Labem, dne 19.11.2013
nprap. Valerie Bartošová

vytisknout  e-mailem