Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řidiče údajně ohrozilo protijedoucí vozidlo

RADONICE - Aby zabránil střetu, vjel za krajnici, kde havaroval. Dopravní policisté se obracejí na svědky této události.  

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody.  
     K dopravní nehodě došlo dne 7. dubna 2016 v 12:30 hodin na křižovatce silnic mezi obcemi Chrastavice, Radonice a Milavče. Podle vyjádření padesátiletého řidiče došlo k dopravní nehodě tak, že jel s nákladním vozidlem tovární značky Renault Master ve směru jízdy od obce Chrastavice na obec Radonice. V prostoru výše uvedené křižovatky jelo v protisměru osobní vozidlo světle červené barvy, které ho mělo ohrozit. Aby zabránil střetu s tímto vozidlem, vjel za pravou krajnici, kde následně narazil do dřevěného sloupu telefonního vedení. Ke střetu vozidel nedošlo. Požití alkoholických nápojů u řidiče Renaultu bylo vyloučeno dechovou zkouškou. Škoda na jeho vozidle byla vyčíslena na 10 tisíc korun.
     Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu, kteří tímto vyzývají svědky této dopravní nehody, aby se přihlásili osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovali na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
8. dubna 2016

Odkazy do noveho okna

Havárie - Radonice

Havárie - Radonice  

Detailní náhled

Havárie - Radonice

Havárie - Radonice  

Detailní náhled

Havárie - Radonice

Havárie - Radonice  

Detailní náhled

Havárie - Radonice

Havárie - Radonice  

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem