Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Řidiči do cíle nedojeli

RYCHNOVSKO - Nehody jednostopých vozidel. 

I poslední červencový víkend vyjížděli policisté z obvodních oddělení spolu s kolegy ze skupiny dopravních nehod k několika událostem na našich silnicích. Mezi dopravními prostředky, které měly komplikace, byly i motorky a jízdní kola.

Nehoda v lese
V sobotu hodinu po poledni vyjížděli muži zákona na silnici mezi Borohrádkem a Česticemi.  V lesním úseku se tu střetli řidič osobního auta zn. Citroen C3  a řidič motocyklu zn. Honda  v okamžik odbočování vlevo  a předjíždění. Po střetu záchranáři odvezli jednačtyřicetiletého motorkáře do nemocnice. Osmaosmdesátiletý řidič se spolujezdkyní zraněný nebyl. Přítomnost alkoholu policisté u obou řidičů vyloučili na místě provedenou orientační dechovou zkouškou.

Opilý cyklista
K neobvyklé dopravní nehodě vyjížděla dopravní hlídka o pár hodin později do Očelic. Devětatřicetiletý cyklista jedoucí od Přepych zřejmě pozdě zareagoval na zaparkované osobní auto zn. Citroen Berlingo stojící při pravém okraji silnice a narazil do jeho levé zadní části. Po pádu zůstal ležet bez zranění na komunikaci. Policisté mu provedenou dechovou zkouškou naměřili 1, 97 promile alkoholu v dechu.

Pod kolo vběhla laň

Včera ve 13:00 mířila hlídka policistů do Orlických hor mezi Neratov a Orlické Záhoří. Řidič motocyklu zn. KTM 990 Supermoto předjížděl osobní auto zn. Citroen C4. V ten okamžik mu z pravé strany bezprostředně před motorku do jízdní dráhy vběhla laň. Došlo ke střetu zvířete s motorkářem, který se se strojem zastavil až v oplocení lesní školky. Spolujezdkyni po pádu z motorky odvezli záchranáři do nemocnice. Zvíře na místě zahynulo. Škoda této dopravní nehody přesáhla 100.000 korun.

por. Mgr. Alena Kacálková
27.7.2020

 

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

Rychnovsko 

Detailní náhled

Rychnovsko

Rychnovsko 

Detailní náhled

Rychnovsko

Rychnovsko 

Detailní náhled

Rychnovsko

Rychnovsko 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem