Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Řidiči náklaďáků bourali

HODONÍNSKO: K nehodě se ale nepostavili jako chlapi a ujeli. 

Dvě dopravní nehody, po kterých zůstaly nabouraná vozidla, ale viníci nehody ujeli, se staly v úterý 16. října v Hodoníně.

K první z nich došlo v 11:10 hodin u obchodního domu Lidl, když se řidič nákladního vozidla (světlá barva kabiny, nákladový prostor s červenou plachtou) při najíždění k rampě obchodního domu dostatečně nevěnoval řízení. Zřejmě nesprávně odhadl boční odstup od zaparkované Škody Fabia a zadní částí náklaďáku naboura zaparkované vozidlo. Aniž by celou situaci nějak řešil nebo oznámil, tak z místa odjel.


 

K další dopravní nehodě došlo v noci z pondělí na úterý 16. října na parkovišti vedle ulice Bří Čapků. Tam se doposud nezjištěný řidič při jízdě s nákladním vozidlem zřejmě plně nevěnoval řízení a při vyjíždění z parkoviště poškodil zaparkované nákladní vozidlo Renault. Ani tento řidič nehodu neoznámil a z místa ujel.

Po obou řidičích a jejich vozidlech pátrají policisté. O spolupráci žádají i případné svědky, kteří se mohou ozvat na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158.


 

nprap. Bc. Petr Zámečník, 16. 10. 2012

vytisknout  e-mailem