Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řidiči pod vlivem návykových látek

KLATOVSKO - Policisté zjistili tři řidiče, kteří byli pod vlivem amfetaminu nebo metamfetaminu. 

Policisté v rámci dohledu nad silničním provozem kontrolovali na různých místech řidiče a zjistili tři řidiče pod vlivem návykových látek.

V sobotu 2. června byla v Janovicích nad Úhlavou hlídkou policistů kontrolována řidička vozidla čtyřiatřicetiletá žena z obce u Nýrska, která byla zastavena krátce po sedmnácté hodině.

V obci Malý Bor zastavili policisté v neděli 3. června řidiče, který jel s vozidlem značky Audi  Sedmadvacetiletý muž z obce na Horažďovicku byl kontrolován patnáct minut po jednadvacáté hodině.

V neděli 3. června policisté v obci Sobětice zastavili vozidlo značky Peugeot 406, které řídil čtyřicetiletý muž z Klatov. Řidič byl zastaven dvacet minut po třiadvacáté hodině. Dále policisté zjistili, že na vozidlo není uzavřeno povinné pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidla.

U řidičů byly provedeny dechové zkoušky s negativními výsledky. Žena i dva muži se na výzvu policistů podrobili testu, zda nejsou ovlivněni návykovou látkou a tento byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin.

Policisté řidiče převezli do zdravotnických zařízení, kde se podrobili lékařským vyšetřením i odběrům biologických materiálů. Uvedení řidiči jsou podezřelí ze spáchání přestupků.

nprap. Ladmanová Dana

5. června 2018

vytisknout  e-mailem