Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Řidiči skončili v policejních celách

Šumperk - vozidla řídili pod vlivem alkohlolu.  

Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 27letý muž ze Zábřehu. Ten byl dne 25. 10. 2011 kolem druhé hodiny ranní na ulici Fibichové v Šumperku zastaven hlídkou městské policie jako řidič vozidla Daewo Nubira. Se strážníky odmítl komunikovat, proto byla přivolána hlídka z obvodního oddělení. Policisté provedli orientační dechovou zkoušku s výsledkem měření 1, 88 promile alkoholu v dechu. Řidič byl zadržen a umístěn do policejní cely.

Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 60letý muž z Olomouce. Ten byl dne 25. 10. 2011 ve 20:30 hodin na ulici Langrové v Šumperku zastaven a kontrolován hlídkou městské policie jako řidič motorového vozidla Škoda Octavia. U řidiče byla provedena dechová zkouška na alkohol s pozitivním výsledkem 1, 72 promile alkoholu v dechu. Muž byl předán republikové policii. Během dalšího šetření mu policisté zadrželi řidičský průkaz a následně ho umístili do policejní cely.

Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 35letý muž ze Šumperka, který byl dne 26. 10. 2011 kolem jedné hodiny ranní na ulici Langrové v Šumperku kontrolován policejní hlídkou jako řidič vozidla Fiat Punto. U muže byla provedena orientační dechová zkouška s pozitivním výsledkem 2, 21 promile alkoholu v dechu. Řidič byl zadržen a umístěn do policejní cely.

nprap. Bc. Josef Bednařík
26. října 2011

vytisknout  e-mailem