Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řidiči ujeli od dopravní nehody

Pátráme po jejich totožnosti 

     Dne 17. února 2013 v 00:18 hodin došlo v obci Dolní Valdorf k dopravní nehodě. Nezjištěný řidič jedoucí s vozidlem Hyundai Accent při jízdě obcí při nájezdu do ostré pravotočivé zatáčky dostal s vozidlem na zasněžené vozovce smyk, vjel vlevo mimo komunikaci, kde narazil do garáže domu č. p. 10. Místo aby řidič poskytl zákonnou součinnost, tak z místa dopravní nehody ujel.
     K další dopravní nehodě došlo dne 18. února 2013 v době od 21:30 hodin do 21:50 hodin v obci Domažlice v ulici E. Krásnohorské na parkovací ploše před ubytovnou „Střelnice“. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem zde poškodil přední část zaparkovaného vozidla tovární značky Audi A4. Neznámý řidič neprokázal svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle, nesepsal společný záznam o dopravní nehodě a z místa ujel.     
     Policie žádá případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedeným dopravním nehodám, aby se přihlásili osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovali na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
20. února 2013
 

vytisknout  e-mailem