Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Řidiči zbytečně riskují

Šumperk - nezvládli předjížděcí manévr 

 Dne 16.4.2010 došlo v Mohelnici u firmy Hella k dopravní nehodě motocyklisty s osobním vozidlem. 17letý řidič Hondy 50 předjížděl osobní vozidlo značky Fiat Punto odbočující vlevo. Došlo ke střetu, kdy motocyklista utrpěl zranění, se kterými byl převezen do šumperské nemocnice. Alkohol byl u řidičů vyloučen dechovou zkouškou, škoda činí kolem 20000 Kč.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ve stejný den v 15,30 hod., došlo na silnici mezi Úsovem a Policie k dopravní nehodě dvou automobilů. 43letý řidič vozu Fiat Bacheta předjížděj v pravotočivé zatáčce cyklistu a čelně se srazil s protijedoucím vozem Citroen Berlingo. Při nehodě došlo k jednomu těžkému a jednomu lehkému zranění. Alkohol u řidičů vyloučen, celková škoda byla vyčíslena na 230000 Kč.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ve stejný den v 15,10 hodin havaroval na silnici mezi Brannou a Ostružnou motocyklista. 36letý řidič motocyklu nezvládl dokončení předjíždění svého kolegy na motocyklu, sjel do příkopu, kde havaroval. Muž utrpěl zranění, se kterým byl převezen na ARO nemocnice v Šumperku. Škoda byla odhadnuta na 50000 Kč.

por. Mgr. Miloslav Svatoň

vytisknout  e-mailem