Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Řidiči způsobili dopravní nehody a ujeli

Beroun - Žádáme svědky o poskytnutí informací k dopravním nehodám. 

Dne 30. července 2013 před půlnocí couval dosud nezjištěný řidič s nákladním vozidlem v areálu společnosti v katastru obce Cerhovice ve směru od nákladové haly k oplocení, při couvání nedbal zvýšené opatrnosti a v důsledku toho došlo ke střetu zadní části vozidla s přední částí osobního motorového vozidla Opel Vectra, které na parkovacím místě zaparkoval majitel /1966/. Po střetu obou vozidel dosud nezjištěný řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by prokázal svojí totožnost a sepsal záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu. Požití alkoholických nápojů dosud nezjištěným řidičem nebylo možno vyloučit. Ke zranění osob v souvislosti s předmětnou dopravní nehodou nedošlo. Způsobená škoda 10.000,-Kč. Dopraní nehodu šetří dopravní policisté Beroun.
 
K dopravní nehodě došlo v době od 14.00 hodin do 16.00 hodin dne 28. července 2013 v obci Králův Dvůr, kdy jel dosud nezjištěný řidič s vozidlem na parkovišti před obchodním domem, kde poškodil zaparkované motorové vozidlo Hyundai Tucson, které na parkovacím místě zaparkoval majitel /1960/. Po dopravní nehodě řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by prokázal svojí totožnost a sepsal záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu. V souvislosti s dopravní nehodou nebylo hlášeno žádné zranění osob. Odborné měření na zjištění hladiny alkoholu v dechu nebylo provedeno - řidič se na místě nenacházel. Způsobená škoda 10.000,-Kč. Dopravní nehoda v šetření SDN Beroun.
 
Dne 31. července 2013 po jedenácté hodině dopoledne couval dosud nezjištěný řidič s osobním motorovým vozidlem Škoda Felicia RZ BEH 21-03 v obci Beroun na centrálním parkovišti u komunitního centra. Při couvání nedbal řidič zvýšené opatrnosti a levou zadní částí svého vozidla narazil do levého boku na parkovišti zaparkovaného osobního motorového vozidla Mazda 6. Řidič po střetu se zaparkovaným vozidlem, z místa dopravní nehody odjel, aniž by prokázal svojí totožnost a sepsal s majitelem poškozeného vozidla záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu, tak jak mu ukládá zákon. Požití alkoholických nápojů u dosud nezjištěného řidiče, nebylo možno vyloučit. V souvislosti s předmětnou dopravní nehodou nebylo hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda 10.000,-Kč. Dopravní nehoda v šetření SDN Beroun.
 
Žádáme případné svědky uvedených dopravních nehod, aby se přihlásili, jejich svědectví je důležité pro řádné objasnění případu mohou využít bezplatné telefonní linky 158, nebo předat svůj poznatek vyšetřujícím policistům na telefonním čísle 974 872 255. V případě nepřítomnosti policistů prosíme o ponechání vzkazu na záznamníku telefonního čísla 974 872 251 s uvedením kontaktu.
 

nprap. Lenka Uriánková

dne 1. srpna 2013

vytisknout  e-mailem