Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řidiči způsobili dopravní nehody a z místa poté ujeli

TACHOVSKO - Policisté se obracejí na svědky. Jejich informace by pomohly objasnit příčinu, průběh a viníky těchto nehod.  

     Dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravních nehod, ke kterým došlo v druhé polovině května na silnicích Tachovska. Svědkové by svým svědectvím pomohli objasnit průběh nehod i totožnost neznámých řidičů. 
     Jedna z těchto dopravních nehod se stala dne 13. května 2014 v 14:00 hodin v obci Tisková. Dosud neznámý řidič s nezjištěným nákladním vozidlem poškodil během otáčení autobusovou zastávku u pravého okraje komunikace ve směru jízdy na Tachov. Z místa dopravní nehody ujel směrem na Novou Hospodu, aniž by prokázal svoji totožnost. Nesdělil údaje o vozidle, které mělo účast na dopravní nehodě, a nesepsal společný záznam o dopravní nehodě. Škoda na autobusové zastávce byla vyčíslena na 50 tisíc korun. Na střeše zastávky byl nalezen otěr modrého laku, který se nacházel ve výšce 2,2 metrů, což dokazuje, že se jednalo o nákladní vozidlo.
     K dalšímu střetu došlo dne 19. května v době od 15:45 hodin do 17:30 hodin v obci Chodský Újezd v blízkosti domu č. p. 154. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zde zaparkované vozidlo tovární značky Citroen C5 a bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa dopravní nehody ujel.   
     Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedeným dopravním nehodám, aby se přihlásili osobně na dopravním inspektorátu v Tachově, nebo zatelefonovali na číslo 974 337 251, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
22. května 2014
 

vytisknout  e-mailem