Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řidiči způsobili dopravní nehody a z místa ujeli

DOMAŽLICKO - Policisté hledají případné svědky těchto nehod. 

     Dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravních nehod, ke kterým došlo v průběhu srpna na silnicích Domažlicka. Svým svědectvím by pomohli objasnit průběh nehod i totožnost neznámých řidičů.      
     Jedna z těchto dopravních nehod se stala dne 9. srpna 2013 v 22:10 hodin na silnici mezi obcemi Brůdek a Všeruby. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jedoucí ve směru jízdy od obce Brůdek na obec Všeruby přejel s vozidlem do protisměru, kde narazil levým zpětným zrcátkem do levého zpětného zrcátka protijedoucího osobního vozidla značky Toyota Yaris. 
     K další dopravní nehodě došlo dne 12. srpna 2013 v době od 06:00 hodin do 17:45 hodin na silnici v obci Domažlice v ulici Dukelská. Neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem zde poškodil zaparkované vozidlo tovární značky Mini Cooper a poté z místa dopravní nehody ujel, aniž by poskytl zákonnou součinnost.
     Další dopravní nehoda se udála dne 16. srpna 2013 v 20:00 hodin v obci Holýšov na parkovišti u prodejny Penny Market v Luční ulici. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem, mělo by se jednat pravděpodobně o vozidlo značky Škoda Yeti nebo Roomster, při couvání narazil do osobního automobilu SsangYong Korando. Tento řidič na místě dopravní nehody nezastavil, neprokázal svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle a nesepsal společný záznam o dopravní nehodě a z místa ujel.
     Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedeným dopravním nehodám, aby se přihlásili osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovali na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
21. srpna 2013
 

vytisknout  e-mailem