Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Řidička sjela s autem do rybníka

KRAJ - Semilsko - Jak k nehodě došlo, i jak dlouho bylo auto pod vodou, policisté zjišťují. 

Ve čtvrtek, krátce před osmou hodinou ráno, byla oznámena nehoda osobního vozidla v Mírové pod Kozákovem, kde do tamního rybníka sjelo osobní vozidlo Škoda Fabia. Na místo jako první dorazili policisté z Obvodního oddělení v Turnově, kteří se i v uniformách vrhli do vody a začali s vyprošťováním osob. To se pak díky technice podařilo hasičům, kteří vzápětí dorazili.

Z auta vyprostili dvě ženy, 46letou a její 13letou dceru. Tu vrtulník transportoval do motolské nemocnice v Praze, matka je hospitalizována v Krajské nemocnici Liberec. Obě dvě utrpěly velmi vážná zranění.

Na místo nehody přijeli i potápěči z královéhradecké zásahové jednotky a z Policejního prezídia, a také vodní záchranáři. Všichni tito specialisté propátrávali dno rybníka a hledali další osoby. Následně bylo ale zjištěno, že v autě nikdo další necestoval.

Proč sjela žena s autem do rybníka a jak dlouho bylo auto pod hladinou, zatím nevíme. Šetřením nehody se zabývají semilští policisté, kteří zjišťují nehodový děj a další okolnosti nehody.


mjr. Bc. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí
12. 6. 2014

Odkazy do noveho okna

Mírová p/K_nehoda01

Mírová p/K_nehoda01 

Detailní náhled

Mírová p/K_nehoda02

Mírová p/K_nehoda02 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem