Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Řidička srazila muže na přechodu

ZLÍNSKO: Hledáme svědky nehody. 

Dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, k níž došlo v pondělí 19. března 2017 krátce po sedmé hodině ranní v Otrokovicích na křižovatce ulic Osvobození, Hlavní a Havlíčkova, v době vyšetřování dopravní nehody trolejbusu, který narazil do několika zaparkovaných vozidel.

Policisté, kteří zajišťovali místo dopravní nehody trolejbusu, si všimli, že na protější straně přechází starší muž vozovku po přechodu pro chodce na zelený světelný signál na semaforu. V okamžiku, kdy vstoupil do vozovky, se z druhé strany rozjelo vozidlo, jehož řidička přejela muži na přechodu pro chodce nohu. Muž ještě uskočil a řidička odjela, aniž by zastavila a poskytla mu první pomoc. Policisté z Otrokovic doběhli na místo a od muže zjistili, že ho bolí noha. Proto ho dovedli do přistavené sanitky, která zasahovala u dopravní nehody trolejbusu. Záchranáři muži doporučili návštěvu nemocnice, kde lékař konstatoval zranění s dobou léčení asi čtyři týdny.

Dopravní policisté žádají všechny svědky, kteří viděli v pondělí v 7.05 hodin srážku vozidla se starším chodcem v Otrokovicích na třídě Osvobození, aby se ozvali na linku tísňového volání policie – 158. Vozidlo bylo staršího typu, zelené barvy, karoserie sedan, a v zadní části mělo nad nárazníkem umístěno tzv. křídlo, řídila ho řidička s dlouhými kudrnatými vlasy.

22. března 2018, nprap. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Křižovatka Otrokovice

Křižovatka Otrokovice 

Detailní náhled

Křižovatka Otrokovice 1

Křižovatka Otrokovice 1 

Detailní náhled

Křižovatka Otrokovice 2

Křižovatka Otrokovice 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem