Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil bez dokladů

CHOMUTOV - Poprali se v baru, Nedodal slíbené dřevo ... 

Řídil bez dokladů
Na včerejší den nebude dobře vzpomínat 31letý muž z Chomutova. Dopravní policisté ho zastavili a při následné kontrole zjistili, že muž u sebe nemá doklady potřebné k řízení a provozu motorového vozidla. Následnou lustrací navíc zjistili, že má Okresním soudem v Chomutově vysloven zákaz řízení motorových vozidel. Muži bylo ve zkráceném přípravném řízení sděleno podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.
 
Poprali se v baru
Ve středu ve večerních hodinách dva muži ve věku 48 a 32 let v jednom baru fyzicky napadli dva cizince. Ti se začali bránit a došlo ke rvačce, při které poškodili vybavení a zařízení baru. Starší z útočníků byl při rvačce zraněn a musel následně vyhledat lékařské ošetření. Oběma útočníkům hrozí obvinění z trestných činů rvačky a poškozování cizí věci.
 
Nedodal slíbené dřevo
40letý muž uzavřel dohodu s poškozeným, že provede vykácení listnatých stromů v lese na Chomutovsku a tyto mu dodá. Muž se však rozhodl jinak. Stromy sice pokácel, ale dřevo již nedodal. Část stihl prodat a utržené peníze utratit, ostatní si ponechal. Na urgence nereaguje, proto se poškozený obrátil na policii a všechno oznámil. Při výpovědi stanovil škodu na téměř 93 tisíc korun.Policisté zahájili vyšetřování trestného činu zpronevěry, nepoctivému muži hrozí peněžitý trest nebo až pětiletý pobyt ve vězení.  
 
Dva požáry během jednoho dne
Během jednoho dne vyjížděly policejní hlídky ke dvěma oznámeným požárům. V Prunéřově hořelo ve sklepních prostorách domu. Jako pravděpodobnou příčinu požáru zde stanovil vyšetřovatel hašičů  manipulaci s otevřeným ohněm. Škoda byla vyčíslena na 2 tisíce korun.
Na chomutovském sídlišti zase hořel kontejner, umístěný poblíž místního marketu. Ten byl požárem celý znehodnocen, vyčíslená škoda činí 6500 korun. Jak k požáru došlo je předmětem dalšího šetření. Jestliže se prokáže, že požár byl založen úmyslně, bude žháři hrozit obvinění z trestného činu poškození cizí věci.
 
Chomutov 10.9.2010

vytisknout  e-mailem