Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil dřív, než směl

MOST - Policisté načapali za volantem 69letého neřidiče; Do smlouvy lhal + další info 

Rozhodnutí úřadů nerespektoval 69letý Litvínovan. Kontrolou to zjistili policisté litvínovské hlídkové služby. Muž seděl za volantem vozu Opel i přesto, že by až do druhé poloviny května neměl. Od strážců zákona si za to vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.


 

Do smlouvy lhal

Z přečinu úvěrového podvodu obvinil mostecký policejní komisař 37letého muže. Tomu byl na základě jeho žádosti poskytnut úvěr v částce téměř 20.300 korun na nákup televizoru. Mostečan ke své smůle do smlouvy uvedl nepravdivé údaje. Vymyslel si zaměstnavatele a k tomu dodal údajný čistý měsíční příjem, přitom byl v tu dobu bez práce. Případ je nadále v šetření.


 

Ze zahrady zmizel krb

O tom, že zloději ukradnou téměř cokoliv, se přesvědčila žena z Litvínova. Při návštěvě své zahrádky zjistila zmizení cihlového krbu s grilem. Poškozená si zásah neznámého poberty cení na 12 tisíc korun. Případ šetří litvínovské obvodní oddělení jako přečin krádeže vloupáním.


 

Na autě udělal rýhu

Na částku 30 tisíc korun se vyšplhalo poškození vozidla značky Mercedes. Neznámý vandal na autě udělal rýhu. Policie po něm pátrá. Věc je šetřena mosteckým obvodním oddělením.


 

Na pískovišti poškodil plachty

Na pískoviště mateřské školy v Mostě zamířil neznámý poberta. Nikoliv však s dobrým úmyslem. Po jeho návštěvě tam zůstaly poničené krycí plachty. Škoda byla odhadnuta na 9 tisíc korun. Po pachateli pátrají mostečtí policisté. V případě dopadení mu hrozí sankce za přečin poškození cizí věci.


 

Krádež dětského kočárku

Ze suterénní místnosti domu v ulici Obránců Míru zmizel dětský kočárek. Poškozený tím přišel o majetek v částce sedmi tisíc korun. Událostí se zabývá mostecké obvodní oddělení. Šetří ji jako přečin krádeže vloupáním.


 

por. Alena Bartošová

V Mostě, 29. března 2011

 

vytisknout  e-mailem