Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil, i když nesmí za volant

TEPLICKO - Muž má uložený zákaz řízení; Ukradené přepravky; Hledáme svědky nehody. 

Řídil, i když nesmí za volant

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 28letý muž, kterého včera dopoledne zastavila v Bílině hlídka městské policie. Muž si sedl za volant, ačkoliv má mosteckým magistrátem uložen roční zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel. Tím se dopustil trestného činu, za který by mohl jít v krajním případě až na dva roky do vězení.

Ukradené přepravky

     Policisté z Krupky pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do zamčené klece u supermarketu. Odcizil z ní dvacet přepravek od piva s prázdnými lahvemi, případ byl kvalifikován jako přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

Hledáme svědky nehody

     Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít 23. března 2018 v době od 14:30 do 14:50 hodin v Teplicích, ul. U Zámku na parkovišti u Billy. Neznámý řidič nezjištěného vozidla tam měl podle oznamovatelky poškodit zaparkovaný automobil Mitsubishi Carisma a z místa odjet, aniž by učinil opatření daná zákonem. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

29. 3. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem