Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil opilý

LOUNY - Dechová zkouška prokázala požití alkoholu... 

Ve zkráceném přípravném řízení sdělili včera policisté 36letému muži ze Žatce podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. O den dříve jej totiž policisté v nočních hodinách stavěli v žatecké Husově ulici pří řízení osobního vozidla zn. Ford Tranzit a při kontrole zjistili, že dotyčný usedl za volant v podnapilém stavu. Provedenou dechovou zkouškou mu nejprve naměřili 1, 29 promile alkoholu v dechu a později 1, 60 promile. Muže následně po provedených úkonech propustili na svobodu.

Ze statku zmizely věci za tisíce

Žatečtí policisté šetří vloupání do rekonstruovaného domu a stodoly v obci Sedčice v areálu jednoho statku. V minulých dnech tam zavítal dosud nezjištěný pachatel, který ze stodoly odcizil přívěsný vozík a zřejmě na něj poté naložil další odcizené věci. Jednalo se o topný kotel s radiátory, kamna, lednici, vnitřní dveře, drobné nářadí a jiné věci, které si předtím přisvojil z rekonstruovaného domu. Celková škoda přesahuje, dle vyjádření poškozeného, 200 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci, po pachateli pátrají. 

Autorádia stále lákají

Policisté šetří vloupání do osobního automobilu zn. Škoda Felicia před jedním rodinným domem v Košticích. Do zaparkovaného vozidla vnikl v minulých dnech neznámý pachatel a odcizil z něj autorádio. Svým činem tak způsobil škodu přesahující jeden tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. 

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 7. února 2012   

 

vytisknout  e-mailem