Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
podhomepage

Policie České republiky – Služba cizinecké policie

 

Řídil pod vlivem alkoholu

Západní Čechy - V sobotu proběhlo na parkovišti v obci Boč další z schengenských vnitrostátních pátrání, které bylo zaměřeno na nelegální přepravu cizinců, jejich doklady, technický stav vozidel a převážené zboží.  

      V sobotu proběhlo na parkovišti v obci Boč další z schengenských vnitrostátních pátrání, které bylo zaměřeno na nelegální přepravu cizinců, jejich doklady, technický stav vozidel a převážené zboží.
      Policisté z cizinecké policie celkem zkontrolovali 53 osob a 19 vozidel a uložili 10 blokových pokut.
     Jedním z vozidel, které zastavilo na výzvu policisty, byl i zelený volkswagen. Při bližší kontrole mu bylo orientační dechovou zkouškou policisty z oddělení pátrání v Aši naměřieno pomocí přístroje Dräger řidiči 1,89 promile alkoholu v krvi. Policisté proto jednatřicetiletého muže na místě zadrželi pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a převezli jej na zdejší součást k dalšímu šetření. Po vyrozumění okresní státní zástupkyně v Karlových Varech bylo s mužem zahájeno zkrácené přípravné řízení a po provedených úkonech jej policisté propustili na svobodu. 
 
                                                                                                     por. Mgr. Pavla Lohrová
                                                                                                     tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem