Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil se dvěma promile

MOST - Nezodpovědný řidič nyní čelí trestnému činu.  

 

Z nezodpovědného chování se bude zpovídat 40letý Mostečan. Policisté hlídkové služby ho načapali za volantem v podroušeném stavu. Při dechové zkoušce se ukázaly hodnoty převyšující dvě promile. Muž požití alkoholu přiznal. Nyní čelí podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.


 

Vlezl do zahradní chaty

Kdosi neznámý vlezl do zahradní chaty v litvínovském Chudeříně. Poškozený nyní postrádá stan pro čtyři osoby, světlomet na jízdní kolo a činely. Hodnota všech ukradených věcí mírně přesáhla čtyři tisíce. Po pachateli policie pátrá. V případě dopadení mu hrozí postih za trestné činy krádež vloupáním a porušování domovní svobody.


 

Večerku navštívil zloděj

Večerku v Litvínově navštívil v nočních hodinách neznámý zloděj. Přivlastnil si tam finanční hotovost v částce sedm tisíc korun. Poničení objektu se vyšplhalo na šest tisíc. Litvínovské obvodní oddělení událost šetří jako trestné činy krádež vloupáním a poškození cizí věci.


 

Ukradl kolo ze zahrady

Krádeží jízdního kola ze zahrady domu se zabývají mostečtí policisté. Neznámý poberta si po překonání plotu nezákonně pořídil věc za třináct tisíc korun. Po kole i pachateli policie pátrá.


 

Z felicie zmizela peněženka

Z felicie zaparkované v Rekreační ulici v Mostě zmizela peněženka s doklady a penězi. Chybí tam i odložená mikina. Může za to neznámý nenechavec, který se do auta vloupal. Poškozený díky němu přišel o majetek v hodnotě 11.100 korun. Případ si na místě převzalo mostecké obvodní oddělení.


 

por. Alena Bartošová

KŘP Ústeckého kraje

16. července 2013


 


 

vytisknout  e-mailem