Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil zdrogovaný

TEPLICE - Dva hříšníci za volantem; Vykradený sklad... 

Řídil zdrogovaný a bez dokladů
     Policie sdělila podezření z trestných činů řízení bez řidičského oprávnění a ohrožení pod vlivem návykové látky 36-letému muži. Ten byl před několika dny přistižen v Teplicích hlídkou policie při řízení osobního vozidla, ačkoliv není držitelem řidičského oprávnění. Navíc bylo provedeným testem zjištěno, že je muž pod vlivem návykových látek. Sdělení podezření jej ale od řízení neodradilo a hned po třech dnech jej policisté při řízení vozidla přistihli znovu. Ve věci bude konáno společné řízení, pachateli hrozí před soudem trest odnětí svobody až na jeden rok nebo peněžitý trest.
 

Vjel do zákazu a je obviněn 
    
Nerespektování dopravního značení se nevyplatilo 24-letému muži z Teplic. Při řízení osobního vozidla vjel do zákazu vjezdu, kde ho zkontrolovala hlídka policie. Lustrací bylo zjištěno, že přestupce má rozhodnutím Okresního soudu v Teplicích uložen trest zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel  a to až do roku 2011. Muž byl obviněn z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí, za který může strávit až dva  roky ve vězení.

Bral alkohol a cigarety
     Policisté prošetřují vloupání do skladu restaurace jednoho z lázeňských domů v Teplicích. Neznámý pachatel si odnesl  20 lahví tvrdého alkoholu různých značek, 9 lahví vína a 6 kartonů cigaret. Škoda byla provozovatelem restaurace vyčíslena na 6.500 korun. Pachatel  může být v případě dopadení odsouzen až k dvouletému trestu odnětí svobody.

Odcizená Octavia 
     Policie vyhlásila pátrání po osobním vozidle  Škoda Octavia zelené barvy, které během noci odcizil  neznámý  pachatel v centru  Teplic. Poškozený vyčíslil škodu na 120 tisíc korun. Pachateli hrozí v  případě dopadení až tři roky za mřížemi.

 

vytisknout  e-mailem