Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řídili bez řidičského průkazu

Porušili zákon 

Policisté z obvodního oddělení Plzeň – Skvrňany od noci prošetřují tři případy řidičů bez řidičského oprávnění.
Policejní hlídka včera ve večerních hodinách kontrolovala v Plzni na Domažlické ulici osobní motorové vozidlo značky Opel Astra. V řidiči zjistili osmnáctiletého mladíka ze severního Plzeňska. Policisté lustrací zjistili, že usedl za volat vozidla i přesto, že nevlastní řidičské oprávnění a soudce Okresního soudu Plzeň – město mu vyslovil zákaz řízení motorových vozidel. Strážci zákona muži sdělili podezření ze spáchání trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.
Dalším kontrolovaným řidičem na Domažlické ulici byl dvacetiletý mladík z Plzně. Ten řídil osobní motorové vozidlo značky Opel Astra. Strážcům zákona nepředložil řidičský průkaz. Ti lustrací zjistili, že muž nevlastní řidičské oprávnění. Dalším řidičem, kterého policisté v noci zastavili a který při silniční kontrole hlídce nepředložil řidičské oprávnění, byl třiadvacetiletý muž z Domažlicka. Ten řídil osobní motorové vozidlo značky peugeot.
Oba dva si od policistů vyslechli a převzali sdělení podezření ze spáchání trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.
 

vytisknout  e-mailem