Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Řídili opilí i zdrogovaní

ZNOJEMSKO: Jeden měl téměř rok neplatnou technickou. 

     Během uplynulého víkendu jsme v rámci běžných silničních kontrol zjistili čtyři nezodpovědné řidiče, kteří usedli za volanty vozů pod vlivem návykových látek.
     V pátek po deváté hodině večerní jsme v obci Vranovská Ves zastavili čtyřiatřicetiletého muže ze Znojemska. Byl pod vlivem pervitinu. Řidičský průkazu jsme mu zadrželi a další jízdu zakázali.
     Další tři případy jsme zaznamenali v neděli. V šest hodin ráno jel po Suchohrdelské ulici ve Znojmě třiatřicetiletý muž z našeho regionu. Nadýchal 0,44 promile alkoholu. V deset hodin dopoledne pak v policejní síti uvízl padesátiletý muž z Brna. Měl v krvi 0,82 promile alkoholu a nákladní auto, které řídil, nebylo způsobilé k provozu na pozemních komunikacích. Platnost technické kontroly a emisí skončila v únoru letošního roku. Na místě přišel o řidičský průkaz a v jízdě nesměl pokračovat. Stejný závěr nastal i u kontroly v obci Hrádek. Pár minut po druhé hodině odpolední tudy jel šestadvacetiletý mladík z Třebíčska. Vyšlo najevo, že je pod vlivem marihuany.
 

por. Mgr. Lenka Drahokoupilová, 30. prosince 2013

vytisknout  e-mailem