Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídili pod vlivem alkoholu

LITOMĚŘICE – Alkohol za volant nepatří; Házel betonovým obrubníkem… 

V minulém týdnu zaznamenali policisté dva případy řízení motorového vozidla pod vlivem alkoholu.
 

V Roudnici nad Labem dne 15. 7. ve 22.40 hod. to byla 22letá řidička ve vozidle Škoda Fabia, která při couvání poškodila své vozidlo i vozidlo parkující na kraji komunikace. Škoda naštěstí nebyla velká – podle odhadu na obou vozidlech činí 4 tisíce korun. Řidička se podrobila dechové zkoušce na alkohol s výsledkem2,08 promile!Na místě jí byl zadržen řidičský průkaz a je podezřelá z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky. Za toto jednání jí hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.
Ve Štětí byl 16. 7. v 00.30 hod. policií kontrolován 27letý muž při řízení motorového vozidla zn. Renault. Dechová zkouška na alkohol byla pozitivní s naměřenou hodnotou 2,01 promile alkoholu v dechu. Ve stejný den bylo řidiči sděleno podezření pro trestný čin Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.
 

Výtržník házel betonovým obrubníkem
V sobotu půl hodiny po půlnoci házel 27letý muž obrubníkem do skleněné výplně okna motorestu ve Velemíně. Způsobil tak škodu, která je odhadnuta na 3 tisíce korun. Nyní je podezřelý z trestného činu Výtržnictví a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.
 

20. 7. 2010 nprap. Pavla Kofrová

vytisknout  e-mailem