Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

"Řídím, piju nealko pivo!" v Jablonci nad Nisou

JABLONEC NAD NISOU - Všichni kontrolovaní řidiči obdrželi z rukou promotérky Českého svazu pivovarů a sladoven nealkoholické pivo a jednorázový alkotest. 

 

V letošním roce v období letních prázdnin probíhá na celém území České republiky akce s názvem „Řídím, piju nealko pivo!“. Tato preventivní akce je pořádána ve spolupráci Policie České republiky a Českého svazu pivovarů a sladoven. Jedná se o prezentační aktivitu Policie ČR v oblasti preventivního působení nad bezpečností a plynulostí silničního provozu. Projekt je zaměřen na zodpovědný přístup řidičů k pití alkoholu – piva. Český svaz pivovarů a sladoven se touto aktivitou zaměřuje na prevenci alkoholu za volantem. Akce byla oficiálně zahájena 27. června a ukončena bude 1. září.


 

Jejím cílem je zvýšit podvědomí řidičů o nealkoholickém pivu jako alternativě z hlediska dodržování zákona, zásad bezpečnosti a také jako motivace řidičů k zodpovědnému pití piva. Nealkoholické pivo je jednou z možností, jak si řidiči mohou dopřát svůj oblíbený nápoj a přitom dodržovat platné zákony.


 

V pondělí 14. července v odpoledních hodinách tato akce proběhla i v Jablonci nad Nisou. Policisté na stanovišti v ulici Turnovská kontrolovali řidiče osobních i nákladních vozidel. Všichni kontrolovaní řidiči, bylo jich celkem 32, se podrobili dechové zkoušce. U žádného z nich nebyl v dechu zjištěn alkoholu, a proto všichni od zástupkyně Českého svazu pivovarů a sladoven obdrželi nealkoholické pivo a jednorázový alkotest.


 


 

nprap. Dagmar Sochorová

14. července 2014

Odkazy do noveho okna

Nealko 1

Nealko 1 

Detailní náhled

Nealko 2

Nealko 2 

Detailní náhled

Nealko 3

Nealko 3 

Detailní náhled

Nealko 4

Nealko 4 

Detailní náhled

Nealko 5

Nealko 5 

Detailní náhled

Nealko 6

Nealko 6 

Detailní náhled

Nealko 7

Nealko 7 

Detailní náhled

Nealko 8

Nealko 8 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem