Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Řídit auto není hračka

RYCHNOVSKO - Během 14 hodin vyjížděli policisté ke třem dopravním nehodám. 

 

Ve středu 31. 8. ráno kolem půl deváté  jel 27letý řidič s nákladním autem Fiat Ducat Combi od Čestic směrem k Borohrádku a v pravotočivé zatáčce za odbočkou na obec Chotiv vyjel vpravo mimo silnici a narazil do stromu. Řidič policistům uvedl, že se během jízdy nevěnoval dostatečně řízení.

Muž utrpěl lehké zranění, dechová zkouška na alkohol měla negativní výsledek. Škoda na autě je odhadována na padesát tisíc korun. 


 

Odpoledne kolem půl páté na křižovatce mezi obcemi Potštejn a Doudleby v katastru obce Záměl  55letá řidička osobního auta Renault s největší pravděpodobností nedala přednost v jízdě osobnímu autu VW, které jelo ve směru od obce Záměl. Při střetu aut se VW převrátilo a 62letý řidič utrpěl zranění, se kterým byl v nemocnici hospitalizován. Dechové zkoušky  na požití alkoholu měly u obou řidičů negativní výsledky.
Velková škoda je odhadována na 75 tisíc korun.

 

 

 

V noci kolem jedenácté hodiny 21letý řidič  vozu BMW zřejmě vlivem nepřiměřené rychlost dostal na úseku silnice mezi obcemi Domašín a Častolovice smyk, který nezvládl, vyjel vlevo mimo vozovku, kde se auto  několikrát převrátilo. Mladík utrpěl zranění s dosud neurčenou dobou léčení. Požití alkoholu dechová zkouška vyloučila. Škoda je odhadována na 150 tisíc korun.
Libuše Holá
1. 9. 2016

 

 

 

 

 

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

Častolovice 31.8. 

Detailní náhled

Rychnovsko

Častolovice 31.8. 

Detailní náhled

Rychnovsko

31. 8. Žďár nad Orlicí 

Detailní náhled

Rychnovsko

Záměl, 31.8. 

Detailní náhled

Rychnovsko

Záměl, 31.8. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem