Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídit neměl

LITOMĚŘICKO - Nyní čelí podezření… 

Podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání bylo tento týden sděleno 38letému muži z Libochovicka. Dotyčný řídil na pozemní komunikaci v Libochovicích osobní vozidlo, ačkoliv má vyslovený zákaz řízení všech motorových vozidel s platností až do roku 2018. Alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou. Za maření výkonu rozhodnutí soudu hrozí podezřelému podle trestního zákoníku až dvouletý trest odnětí svobody.

Kola a zase kola

Oznámení o krádeži jízdních kol přijali tento týden litoměřičtí policisté. Do společných prostor panelového domu vnikl nezjištěným způsobem neznámý pachatel, který dále za použití násilí překonal dveře do sklepních prostor a odcizil dvě sportovní jízdní kola. Škoda přesahuje 14 tisíc korun. Po pachateli a odcizených bicyklech policisté pátrají.

Obdobné oznámení přijali také policisté v Roudnici nad Labem. Do sklepa panelového domu vnikl neznámý lapka, který násilným způsobem překonal dveře sklepní kóje a odcizil horské jízdní kolo za 8 tisíc korun. Po pachateli policisté pátrají pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody.

Nemá vstupenky ani peníze…

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který na internetových stránkách reagoval na poptávku vstupenek na hudební koncert. Nabídl zájemcům k prodeji 4 vstupenky za 6 tisíc korun. Na nabídku reagoval poškozený z Lovosicka, který mu uvedené vstupenky předem zaplatil převodem na bankovní účet. Vstupenek na koncert ani vrácení svých peněz se však nedočkal. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu.

Litoměřice, 17. 3. 2017, nprap. Pavla Kofrová

Oddělení tisku a prevence

tel.: +420 974 436 207

e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem