Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Rodině došla trpělivost

CHOMUTOV - Žena nadávala a vyhrožovala, musela z bytu, Do bedny i do chatky, Kolo prodal..... 

Rodině došla trpělivost

Jednání 35leté ženy z Chomutova vyšetřují jirkovští policisté. Již nějaký čas slovně a fyzicky napadá další členy rodiny v bytě v ulici Mládežnická. Slovní urážky, vyhrožování střídá i s fyzickým útokem. Po vyhodnocení všech získaných poznatků policisté zjistili, že uvedené jednání se neustále stupňuje. Přistoupili proto k vykázání ženy ze společně obývaných prostor a vyslovili jí zákaz pobytu v ulici a poblíž školy. Na policii je proti ženě vedeno přestupkové řízení.

Do bedny i do chatky

Dosud neznámý pachatel „navštívil“ zahrádkářskou kolonie v Jirkově. Na pozemku poškozeného se nejdříve dostal do bedny s nářadím, odkud zmizela noha od zahradního grilu. Ze zahradní chatky pak odnesl dvě dětské helmy na kolo, konvici a propanbutanovou láhev. Celkovou škodu vyčíslil majitel na téměř 5 tisíc korun.  Krádež vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.

Kolo prodal

V srpnu loňského roku zmizelo před prodejnou v obchodní zóně Otvice poškozenému jízdní kolo za 13 tisíc korun. Policisté mohli nyní z krádeže obvinit 40letého muže z okresního města. Na odcizeném kole odjel do centra města a tam ho obratem ruky prodal neznámé osobě. Získané peníze utratil. Z vyšetřování následně vyplynulo, že za obdobné jednání byl potrestán již v roce 2014. Obvinění si převzal, vyšetřování pokračuje.

Všichni byli pod vlivem

Incident na chomutovské ubytovně vyšetřují policisté. Trojice mužů zde popíjela alkoholické nápoje. Došlo na hádku a pak jeden z nich – muž ve věku 60 let, vzal do ruky kuchyňský nůž a zbylým dvěma začal vyhrožovat. Při dechové zkoušce naměřil přístroj podezřelému 2,50 promile, dalším přítomným 2,14 a 2,15 promile alkoholu. Nebezpečné vyhrožování nadále vyšetřují policisté.

5. února 2016

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tlf. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem